Način pripreme
Keks (2 pakovanja od 250 g) izmrviti blenderom dok ne postanu mrvice, pa pomešati sa jednim otopljenim pakovanjem maslaca i 2 kašike kakaoa.
Zatim se smesa sipa u kalup za torte sa obručem koji se može skinuti, na čijem dnu je papir za pečenje. Rasoredite smesu dok se na dnu kalupa ne dobije glatka i jednolična smesa od keksa.
Stavite smesu u u frižider da se ohladi oko pola sata.
Dok se smesa za podlogu čizkejka hladi, počinjemo da pravimo krem od pavlake kojim ćete je preliti.
Sipati dva pakovanja pavlake u posudu, dodati oba pakovanja krem sira, šećer i drugo pakovanje maslaca i mutiti mikserom dok se ne dobije glatka smesa.
Nakon što smo gotovi sa kremom, već ohlađenu podlogu od keksa izvadimo iz frižidera i odozgo sipamo krem, ravnomerno razmazujući špatulom.
Zatim vratite u frižider da se hladi još pola sata. Nakon što se polugotov čizkejk ohladi, izvadite ga i počnite da topite čokoladu na pari.
Zatim je sipamo na već stegnuti krem čizkejka i ravnomerno rasporedimo špatulom.
Ukrasimo malinama, čokoladnim kuglicama i kokosovim strugotinama za dekoraciju i vratimo u frižider da se čokolada ohladi i stegne.
Nakon toga, čizkejk je spreman za jelo i posluživanje.
Čizkejk sa pavlakom, čokoladom i malinama je fantastičan.