Način pripreme
ZA KORU:
U posudi sitno izmrvite keks (možete i blenderom). Otopite maslac i dodajte ga u keks. Mešajte dok se ne dobije homogena smesa.
Sipajte smesu za koru u posudu sa pokretnim dnom. Poravnajte i pritisnite ga kašikom da dobijete ujednačenu masu. Ostavite u frižideru dok ne pripremite krem.
ZA KREM:
Umutite mikserom pavlaku i dodajte joj sitni sir, krem sir i kondenzovano mleko. Sve dobro umutite (ako nije dovoljno slatko, možete dodati šećer u prahu po vašem ukusu). Gotovu smesu prelijte preko kore i ponovo poravnajte kašikom da se ujednači. Ostavite pleh u frižideru 1 sat dok se ne stegne.
Prelijte svojim omiljenim slatkom od jagoda ili kojim želite i ponovo dobro rasporedite po površini.
Vratite čizkejk sa jagodama u frižider na još 2 sata i onda uživajte!
Prijatno sa mojim čizkejkom sa slatkom od jagoda bez pečenja!