Način pripreme
Za koru:
Za ovu keks tortu miksamo keks dok se ne dobije brašno.
Dodajte im kokosove strugotine i otopljeni maslac i promešajte.
Dobijenu smesu raširimo na papir za pečenje u malom plehu sa dnom koje se odvaja.
Koru ostavimo u zamrzivaču ili frižideru da se stegne i u međuvremenu pripremimo krem.
Za krem:
Želatin rastvorimo u čaši vode, pustimo da nabubri, a zatim ga zagrejemo dok ne postane tečan.
Pomešajte kokosovo mleko i šećer, dodajte im tečni želatin i ponovo izmiksajte.
Rasporedite smesu preko kore i ostavite kokos tortu nazad u zamrzivač ili frižider dok se ne stegne.
Kada se želatin malo stegne ukrasite proizvodima po izboru i ponovo vratite u zamrzivač ili frižider dok se potpuno ne stegne.
Nakon toga, naša ukusna i lagana torta sa keksom i kokosom je gotova!