Način pripreme
Koristim desertnu steviju i prah eritritola koji su 1:1 sa šećerom.
Koristim mali okrugli aparat za galete.
Suncokretovo brašno Dragon ima malo ugljenih hidrata i veoma se razlikuje od drugih vrsta. Ako koristite neko drugo, obratite pažnju na količinu ugljenih hidrata u tom brašnu.
Suncokretovo brašno možete zameniti sa 25 g bademovog brašna.
U posudu dodajte jaja, maslac i umutite. Zatim dodajte ostale sastojke i ponovo umutite.
Za jednu galetu stavite 2 kašike mešavine u aparat. Koristim mernu kašiku. Dobićete 4-5 galeta. Trebaju vam 4 za tortu.
Krem se pravi tako što se svi sastojci pomešaju i dobro promešaju.
Nekoliko kupina se izgnječi viljuškom.
Kolač se ređa stavljanjem reda galeta, krema, kupina. Na vrh stavljam sveže voće. Ostavite keto tortu u frižideru najmanje 30 minuta.
Podelite je na 2 dela.