Način pripreme
Crni luk se iseče na rebraca ili sitno, mladi - na sitne komade, a beli luk se izgnječi. Šargarepa se ljuštilicom iseče na tanke trake. Kupus se iseče na tanke trake, a spanać se opere i iseče ne suviše sitno.
Na zagrejanom ulju propržiti dve vrste luka, beli luk i šargarepu. Kada luk omekša i počne da postaje providan, dodajte kupus. Nakon što počne da omekšava i smanjuje zapreminu, dodajte spanać i 1/4 šolje vruće vode. Pospite đumbirom, prelijte soja sosom i promešajte.
Umutite jaja sa malo soli i prelijte povrće. Nastavite da mešate na srednjoj do jakoj vatri dok jaja ne budu gotova.
Skuvajte pirinčane nudle prema uputstvima na pakovanju. Pošto se ocede dodaju se povrću i sve se dobro izmeša.
Kada servirate pirinčane nudle sa povrćem, pokapajte malo susamovog ulja i po želji još soja sosa.