Izgnječeni krompir

Ivan PaunovIvan Paunov
Šegrt
601112815
Izgnječeni krompir
Fotografije: Ivan Paunov
1 / 2
22/03/2024
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
35 min.
Porcije
6
"Prijatno sa mojim izgnječenim krompirom - topi se u ustima"

Potrebni sastojci

  • krompir - 6 komada srednje veličine ili 12 manjih
  • slanina - 100 g seckane
  • krem freš - 50 g
  • mocarela - 100 g rendana
  • so
  • pesto od bosiljka
* merne jedinice

Način pripreme

Krompir skuvajte i poređajte u kalupe za mafine.

Premažemo ih maslinovim uljem i zgnječimo malom šoljom.

Posolite i nanesite pesto. Zatim dodajte slaninu, krem freš i mocarelu.

Krompir pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok mocarela ne dobije zlatnu boju.

Izgnječeni krompir pospite seckanim peršunom. Neka vam bude veoma prijatno!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: