Krompir u maslacu

Jelena AndonovJelena AndonovPočetnik
20/02/2017
"Iz Istočne Bugarske nam stižu ovi toliko ukusni krompirići da ćete polizati prste."
Priprema10 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 881
  • Pregledi tokom meseca45
  • Pregledi tokom sedmice36
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • krompir - 1 kg mladog krompira
  • malsac - 100 g
  • so
  • mirođija
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Mladi krompir dobro oprati i ne ljuštiti. Svaki iseći na pola.

Prethodno usoljene polovine ređati oblim delom nagore u pleh podmazan maslacem.

Naliti malu šoljicu vode. Među krompire ređati komadiće maslaca.

Ostaviti ih da se peku dok ne porumene, izvaditi ih i ostaviti da upiju maslac.

Posuti ih mirođijom i pobiberiti.

Prijatno vam bilo uz ove neverovatno ukusne krompire.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar