Način pripreme
Listovi zelene salate se operu i ocede. Stavite jednu tortilju od integralnog brašna na veliku dasku. Polovinu krem sira rasporedite po celoj površini.
Svi proizvodi se poređaju u donjoj polovini, po celoj dužini. Postavljena su dva lista zelene salate. Stavite dve kriške svinjske šunke jednu pored druge.
Sir je isečen na tanke komade. Oni su raspoređeni na vrhu. Oljuštite avokado ljuštilicom za povrće. Uklonite košticu i avokado isecite na tanke kriške.
Polovine su naslagane na ostale proizvode. Pažljivo umotajte. Prepolovite po sredini. Ubacuju se čačkalice da fiksiraju zalogaje i da se ne raspadaju, raspoređuju se, sekući svaku polovinu na 3 dela, od 1 tortilje dobije se ukupno 6 zalogaja za zabavu.
Isto se ponavlja i sa drugom tortiljom. Zalogaji se ređaju na poslužavnik. Treću tortilju namažite sa 2 kašike majoneza. Postavljena su dva lista zelene salate. Dve kriške pileće šunke su postavljene jedna pored druge. Sir je isečen na tanke komade. On se raspoređuje na vrhu.
Masline su otkoštene i isečene na polumesece. Oni su raspoređeni na vrhu. Uvija se i proces sečenja se ponavlja. Isto se ponavlja sa 4. tortiljom. Ređati na poslužavnik. Prema broju potrošača može se pripremiti veća i raznovrsnija količina.
Na primer, šunka se može zameniti tunjevinom ili avokadom sa krastavcima.
Sve opcije koje bi odgovarale vašem ukusu i mašti. Jednostavni i ukusni zalogaji za zabavu su sveži i definitivno postaju omiljeni za jelo.