Omiljeni miš-maš

Teodora KrumovaTeodora Krumova
Šegrt
587128
Omiljeni miš-maš
Fotografije: Teodora Krumova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
35 min.
Porcije
4
"Začinite i servirajte omiljeni miš-maš sa kriškama hleba i malo mladog luka ili belog luka za raskoš."

Potrebni sastojci

  • pečene paprike - 10 komada, crvene
  • jaja - 5 komada
  • paradajz pire - 200 g
  • sir - 300 g
  • luk - 2 komada
  • ulje - 50 ml
  • so
  • biber
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite pečene crvene paprike od semenki i isecite na male komade.

Oljuštite i isecite luk sitno. Pržite u tiganju sa uljem. Nakon što omekša dodajte paprike i paradajz pire.

Dok se dinsta umutite jaja i izmrvite sir. Nakon toga dodajte u tiganj ukusni miš-maš.

Začinite i servirajte omiljeni miš-maš sa kriškama hleba i malo mladog luka ili belog luka za raskoš.

Pogledajte još koji su najodgovarajući začini za miš-maš i naučite kako da napravite miš-maš iz rerne ili omiljeni miš-maš sa svežim paprikama.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
50
40
30
20
10
Oceni: