Svinjetina sa povrćem na tiganju

07/02/2017
Sonja Stanulov
odSonja StanulovGlavni urednik25089
"Doktor nam je rekao da prionemo na povrće, a svinjetina nam je omiljeno povrće, koje raste na kostima."
Priprema20 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano542
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting4.5 od 5
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

  • svinjetina - 500 g
  • luk - 250 g sitnih glavica
  • grašak - 100 g kuvanog
  • kukuruz - 50 g iz konzerve
  • pečurke - 150 grama konzerviranih
  • paprika - 2 komada
  • kačkavalj - 150 grama
  • soja sos - 1 kašika
  • biber
  • univerzalni začin za svinjetinu
* merne jedinice

Način pripreme

Nasecite meso na male komade. Propržite ga na ulju dok ne porumeni.

Tome dodajte sitne glavice luka i naseckanu papriku.

Smanjite temperaturu, sipajte malo vode i kuvajte dok meso ne omekša.

Na kraju dodajte pečurke, grašak i kukuruz, sipajte soja sos i začine po ukusu.

Nakon 5 minuta skinite tiganj sa vatre.

Narendajte kačkavalj preko jela i servirajte.slični recepti ovde

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar