Janija (paprikaš) sa mladim krompirom i mladim lukom

Jelena AndonovJelena AndonovPočetnik
13/02/2017
"U slast ćemo pojesti ovu posnu janiju, a vi požurite i zapišite recept."
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 071
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Mladi krompir dobro oprati i narezati sa korom. Luk sitno naseckati i pržiti u zagrejanom ulju.

Dodati sitno iseckan paradajz i ljutu papriku. Kada povrće omekša, dodati alevu papriku i brašno, dobro promešati i dodati nasečen krompir i naseckanu nanu.

Jelo preliti vrućom vodom i kuvati na slaboj vatri. Pobiberiti po želji.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar