Šnicle iz rerne sa maslacem

Jelena AndonovJelena Andonov
Džedaj
937
32
1
146
14/02/2017
"Kakav holesterol, kakvi bakrači. Istina je da se najukusnije šnicle obavezno spremaju sa malo šarenijim mesom i mnogo maslaca."
Priprema15 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 202
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjska plećka - 1 kg
  • luk - 1 glavica
  • maslac - 1 pakovanje
  • aleva paprika
  • biber
  • čubar
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Naseći svinjsku plećku na šnicle. Posoliti ih i malo pobiberiti.

Malo obraditi šnicle čekićem za meso i dodati alevu papriku. Luk naseći na rebarca i rasporediti ga u pleh.

Dodati maslac. Poređati šnicle jednu do druge. Preko svake staviti parče maslaca i naliti malo vode.

Ostaviti da se peku dok ne porumene. Servirati ih uz prilog od svežeg povrća.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar