Način pripreme
Nasecite praziluk i upržite ga. Praziluku dodajte krupno nasečene pečurke. Kada se uprže dodajte začine, dobro promešajte i skinite sa vatre. Ostavite da se ohladi.
Nasecite sireve i kačkavalj na kockice. U nauljenoj tepsiji položite 3 kore, premazujući svaku rastopljenim maslacem. Uzimate jednu koru i preko nje stavite malo od smese sa prazilukom i malo kombinacije sireva.
Uzmite krajeve kore, umotajte i formirajte zavežljaj. Postavite u tepsiju. Na isti način formirajte ostale zavežljaje dok ne potrošite kore i nadev. Na kraju zavucite krajeve kora sa kojima ste pokrili dno tepsije.
Umutite jaja sa kiselom pavlakom i prstohvatom bibera. Dobro rasporedite preliv preko pite. Odozgo stavite parčiće maslaca. Pecite na 200 stepeni oko 20-25 minuta ili dok de dobije zlatnu boju.