Način pripreme
Prvo napravite sarme. U tiganju propržite luk na malo ulja. Dodajte pileću džigericu iseckanu na komadiće, pa kad promeni boju, dodajte pirinač i začine. Dobro promešajte i dodajte sitno iseckane pečurke. Sipajte 1 šolju vode i ostavite da se skuva.
Pileći file isecite na tanke šnicle. Uzmite list kupusa, pa preko stavite file, a na file nadev. Zavijte sarmu, pa isti postupak ponovite i sa ostalim listovima i nadevom.
U nauljani Slow Cooker poređajte začinjene šnicle.
Preko njih poređajte sarme.
Začinite batake po želji, pa ih poređajte između sarmi.
Stavite i kobasice podeljene na pola.
Od mlevenog mesa, luka i začina napravite male ćufte, pa ih ispržite i stavite sa ostalim mesom.
Sipajte 1 nepunu čašu vode ili sok od kupusa, prelijte sve sa malo ulja i stavite poklopac.
Uključite Slow Cooker na dvojku i ostavite jelo da se kuva 4 sata. Po želji, možete skinuti poklopac, da sklonite sud sa grejača ili da dopečete jelo u rerni još 10 minuta.
Sve namirinice su proizvoljne, zavisi od toga za koliko ljudi spremate.