Carski slani kolač

Sonja StanulovaSonja Stanulova
Glavni urednik
250
14
75
23/02/2017
"Da li znate zašto ga zovu carski? Zato što je toliko ukusan i bogat, da je dostojan da se nađe na trpezi svakoga, pa bio to i car."
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano5 578
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umutite jaja sa mlekom i uljem. Dodajte brašno sa praškom za pecivo i dobro promešajte. U posudu naseckajte na kockice slaninu, kačkavalj, topljeni sir i masline.

U ovu smesu dodajte iseckani peršun i dobro promešajte. Sipajte smesu za kolač u nauljani pleh. Po sredini rasporedite nadev i lagano ga pritisnite u testo.

Pecite kolač na 200 stepeni oko 35 minuta ili dok ne bude gotov. Ostavite da se ohladi i nasecite na parčad.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar