Svinjska kavarma

Dobrinka PetkovaDobrinka Petkova
Šef kuhinje
1k3652k228
Svinjska kavarma
Fotografije: Dobrinka Petkova
1 / 7
01/03/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
45 min.
Porcije
4
"Prava klasika za ljubitelje mesa, pečuraka i crvenog vina - jedno od najukusnijih bugarskih jela!"

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 600 - 700 g
  • pečurke - 150 g
  • praziluk - 2 struka
  • paradajz - 4 - 5 komada iz konzerve
  • crveno vino - 50 ml
  • začini - za svinjetinu
* merne jedinice

Način pripreme

Meso isecite i izdinstajte. Dodajte iseckan praziluk i nakon 5 minuta dodajte pečurke i paradajz. Dodajte začine i sipajte vino.

Podelite kavarmu i đuvečare i pecite na 200 stepeni 30 minuta ili dok ne bude gotovo. Pospite iseckanim peršunom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: