Pileća kavarma u đuvečari

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
95
591
15/03/2017
"Aromatična magija s pilećim mesom krije se ispod poklopca đuvečare!"
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano463
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite piletinu na srednje parčiće i propržite u vrelom ulju. Sklonite ga i u istoj masnoći ispržite iseckani luk i praziluk, pečurke i šargarepu isečene na kolutove, a ako je potrebno dodajte još malo ulja.

Začinite i pomešajte s paradajzom. Rasporedite povrće u dve đuvečare, nakon toga i meso i promešajte. Po želji dodajte i po jednu ljutu papriku. Stavite poklopce i pecite oko 40 minuta.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar