Pile s pavlakom i topljenim sirom

20/03/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4237
"Ne kunite se da ste na dijeti. Sipaćete još, znamo iz iskustva "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano640
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileće meso se začini biberom i belim lukom i prži na vrelom ulju dok ne dobije zaltnu boju, uz često okretanje.

Stavlja se vino, čeka se da provri i dodaju se šećer, majčina dušica i bosiljak. Krem supa se rastvara sa vodom i pavlakom.

U vatrostalnu posudu se stavlja sos od krem supe, meso i isekan topljeni sir.

Peče se na 200 stepeni dok ne porumeni meso i dok se ne zgusne sos.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar