Svinjetina sa graškom i krompirom

23/03/2017
Jelena Andonov
odJelena AndonovDžedaj93011
"Omiljeni ukus iz detinjstva! Da se podsetimo "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 513
  • Pregledi tokom meseca21
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U šerpi upržiti komadiće svinjskog mesa, dodati i naseckane luk i šargarepu.

Zajedno upržiti i dodati alevu papriku, sipati vodu i grašak.

Tako kuvati oko 30 minuta.

Krompir oprati i naseći na kockice. Dodati ga u meso.

Gotovo jelo posuti peršunom.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar