Desert Hit

Miurvet EusufovaMiurvet Eusufova
Šegrt
12351
Desert Hit
Fotografije: Miurvet Eusufova
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
25 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
45 min.
Porcije
5
"Dobio je ime Hit, jer ovaj desert obećava da se pretvori u pravi hit među našim desertima Probajte i shvatićete zašto"

Potrebni sastojci

  • keks - 1 pakovanje (220 g kakao)
  • puding - 1 kesica, čokoladni dr Oetker
  • kokosovo ulje - 1 kašika
  • sveže mleko - 500 ml
  • šlag krem - 1 pakovanje, vanila dr Oetker
  • šećer - 1 kašičica, za puding
* merne jedinice

Način pripreme

Sipajte mleko u posudu u kojoj ćete pripremati puding, stavite šećer i kokosovo ulje. U malo mleka rastvorite puding i promešajte dobro. Dodajte ga mleku, kuvajte nekoliko minuta i skinite sa vatre.

Ako imate posude za krem brule, koristite njih, ako nemate koristite obične aluminijumske čašice. Na dno sipajte jednu kašiku pudinga, stavite keks, nakon toga ponovo puding i ponavljajte dok ne stavite 3 keksa.

Ostavite nekoliko sati u frižideru da se stegnu.

Umutite krem za tortu sa 250 ml svežeg mleka i ukrasite po želji. Prijatno!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: