Jagnjetina sa pirinčem

30/03/2017
"Jedno jelo, koje smo bukvalno izvadili iz bakine rerne - jedite dok se ne zasitite i neka vam je slatko "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 327
  • Pregledi tokom meseca26
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Jagnjetina se iseče na zalogaje. Stavljamo da se prži na maslacu dok ne pocrveni. Posolimo po ukusu i začinimo biberom.

Sipamo 1.5 šolju tople vode i ostavljamo da se kuva sve dok ne bude gotovo. Pirinač operemo i propržimo u malo maslaca. Posolimo, sipamo 3 šolje vode i kuvamo dok ne upije vodu i ne omekša.

Ako je potrebno dodajemo još vode. Gotovo meso serviramo sa pirinčem i posuto iseckanim zelenim peršunom.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar