Brze pohovane viršle

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
05/04/2017
"Nezvani gosti nisu razlog da se brinete, već da pokažete svoja kulinarska umeća "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 156
  • Pregledi tokom meseca71
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Viršle oljuštite i isecite na pola. Umutite jaje sa prstohvatom soli i biberom.

Dodajte mleko i brašno, pa dobro promešajte. U činiju sipajte brašno i uvaljajte viršle.

Nakon toga u smesu za pohovanje i pržite dok ne porumene. Poslužite uz prilog po izboru i uz odgovarajući sos (od belog luka ili sos za roštilj).

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar