Gaspačo u čaši

Natalia PetrovaNatalia Petrova
Kuvar
12457980
Gaspačo u čaši
Fotografije: Natalia Petrova
2 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Ukupno
20 min.
Porcije
2
"Ovaj laki gaspačo je toliko ukusan, da se nismo suzdržali da ga podelimo sa Vama"

Potrebni sastojci

  • paradajz - 2 komada
  • paprika - 1 komad, zelena
  • krastavac - 1/2 komada
  • crni luk - 1/4 glavice
  • korijander - 2 listića
  • biber
  • so
  • maslinovo ulje
  • balsamiko sirće
* merne jedinice

Način pripreme

Pripremite dve čaše.

Papriku očistite, propasirajte je u blenderu i sipajte u čaše. Paradajz oljuštite i zajedno sa lukom pasirajte i sipajte u kraj čaše, da se ne pomešaju sa paprikom (dve kašičice ostavite za dekoraciju).

Krastavac operite i zajedno sa korijanderom takođe sameljite i uz pomoć kašičice stavite preko paprike i paradajza.

Na vrh stavite odvojeni paradajz pire i pospite začinima, po vašem ukusu.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: