Boranija sa jagnjetinom

Boranija sa jagnjetinom
Fotografije: Jordanka Taseva
13/04/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno110 min.
Porcije4
"Ukusna kombinacija, svaki gost će od nje poželeti još, a poznavaoci će jesti sa gustim kiselim mlekom"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo i isečemo boraniju, paprike - na kružiće, a paradajz - na parčiće. Luk sečemo na kockice i dinstamo.

Dodajemo paprike i paradajz u luk. Meso dinstamo oko 1 sat. Nakon toga u meso dodajemo povrće, boraniju i vraćamo u rernu dok ne bude sasvim gotovo.

Pomešamo brašno u malo vode i sipamo u boraniju da dobije gustinu. Nakraju dodajemo izgnječen beli luk sa mirođijom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: