Tikvice punjene jajima i kačkavaljem

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18462
16/04/2017
"Sveže, veoma ukusno i veoma lako za pripremanje - ovo je naš top predlog za današnji ručak "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 036
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tikvice presecite na pola po dužini. Pažljivo, kašikom, izdubite sredinu. Nasekajte unutrašnjost na sitno.

Umutite jaja, dodajte izmrvljeni sir, kačkavalj, začine, jedan deo naseckane unutrašnjosti tikvica. Promešajte.

Tikvice-čamce napunite smesom. Odozgo poređajte kriške paradajza, beli luk isečen na listiće i pospite majčinom dušicom. Poređajte tikvice u pleh sa malo vode i ulja. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 30 minuta.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar