Ledena torta s veoma malo namirnica

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67813
26/04/2017
"Hokus pokus i .. dezert je gotov - pri tom je jednostavno savršen! Sad već možete da zapišete recept "
Priprema30 min.
Ukupno30 min.
Porcije12
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano12 656
  • Pregledi tokom meseca124
  • Pregledi tokom sedmice97
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • keks - 1 pakovanje, čajni sa maslacem
  • kondenzovano mleko - 3 x 400 g
  • maslac - 300 g
  • čokolada - 3 komada (bela, mlečna i crna)
  • tartufi - za ukras
* merne jedinice

Način pripreme

Izmrvite keks i pomešajte s 125 grama maslaca, izravnajte u posudi s pokretnim dnom i započnite s kremom.

U odvojene posude istopite čokolade sa 400 g kondenzovanog mleka i kad sklonite s ringle u svaki krem dodajte meki maslac (125 g podelite na tri jednaka dela).

Na keks osnovu sipajte prvo beli krem - stavite u zamrzivač da se stegne, nako toga sipajte braon i uradite isto, poslednji je crni.

Ohladite dobro i isecite.

Ukrasite tartufima ili drugim bombonama.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar