Krem Doboš

30/04/2017
"Evo kako se pravi proslavljeni krem, osnova neverovatne Doboš torte, koju obožavamo "
Priprema5 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno15 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 030
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • šećer u prahu - 200 g
  • čokolada - 60 g
  • jaja - 5 komada
  • masalc - 200 g
  • vanilin šećer
* merne jedinice

Način pripreme

Kuvamo umućena jaja sa šećerom u prahu i čokoladom uz neprestano mešanje dok se ne zgusne - najbolje na pari.

Skidamo sa vatre i ostavljamo da se ohladi, i s vremena na vreme mešamo.

Dodajemo maslac i vanilin šečer.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar