Način pripreme
Umutite sve satojke za palačinke do homogene smese, pokrijte posudu i ostavite u frižideru na 30 minuta. Ispecite palačinke na standardni način u većem teflonskom tiganju. Poređajte ih jednu na drugu.
Zagrejte masnoću u odvojenoj posudi na ringli i propržite sitno iseckanu piletinu. Izvadite je i u istoj masnoći na kratko propržite naseckan praziluk. Dodajte brašno i promešajte da se zaprži i uz neprestano mešanje dolivajte pavlaku, sveže mleko i bujon, prethodno zagrejane.
Mešajte dok se sos ne zgusne i dodajte piletinu. Ostavite da se krčka dok ne bude potpuno gotovo meso i začinite sos solju i biberom. Sklonite i pomešajte s delom narendanog kačkavalja i parzmezana.
Napunite palačinke ovim nadevom, zavijte ih i poređajte u podmazanu posudu za pečenje. Odozgo pospite prezlama i prelijte ostatkom nadeva (ako ga ima), preostalim parmezanom i kačkavaljem. Stavite da se peče u srednje zagrejanoj rerni dok ne dobije prijatnu braonkastu preplanulost.