Jaretina u Rerni

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Jaretina u Rerni
Krhka jaretina u rerniKrhka jaretina u rerniPokrivajte aluminijumskom folijom i pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 2, 5 - 3 sata....
Praznična pečena jaretinaPraznična pečena jaretinaNa dno đuvečare stavite očišćene, oprane i nasečene krupne komade luka i belog luka, kao i cele grančice peršuna, celera i nane. U posudi napravite...
Jaretina sa krompiromJaretina sa krompiromDodajte malo od bujona u kome ste kuvali jaretinu, samo da prekrije luk....
Pečena jaretina s nanomPečena jaretina s nanomPečemo u zagrejanoj rerni na 200 stepeni s ventilatorom tri sata. Onda otkrivamo na desetak minuta da se zapeče meso i sreviramo....
Zapečena jaretina u skramiZapečena jaretina u skramiNasecite meso na veće porcije, posolite ga i obilno ga pospite alevom paprikom i uljem. Naseckajte mladi luk i stavite ga u pleh, a zatim ga pospite...
Ukusna jaretina sa vinomUkusna jaretina sa vinomPleh pokriti aluminijumskom folijom i staviti ga u zagrejanu na 170 stepeni u rernu na 2 sata, nakon toga skinuti foliju i zapeći još 30 minuta....
Želirana jarebicaŽelirana jarebicaPrvo očistite i operite jarebicu. Pospite je solju i biberom i stavite je da se peče, a tokom pečenja je mažite redovno smesom od vina i maslaca....
Pečena jarebicaPečena jarebicaU plehu od rerne se dinstaju luk i ostatak slanine. Kada luk postane ružičast, stavljaju se jarebice....
Kaša od jarebicaKaša od jarebicaPri serviranju pospite kašu od jarebica isečenom mirođijom....
Supa od jarebicaSupa od jarebicaDobro očišćeno meso od jarebice se stavlja da se skuva u dovoljno vode - 2-3 prsta iznad mesa. Nakon što se skuva meso se vadi i bujon se procedi....
Pečena jaretina sa sitnim lukom i šargarepamaPečena jaretina sa sitnim lukom i šargarepamaAko se jelo peče u rerni na drva - ukus je prosto neodoljiv. Meso je gotovo kada se odvaja slobodno od kostiju....
Pečena jaretina sa pivom i mladim lukomPečena jaretina sa pivom i mladim lukomIsečemo jaretinu na porcije i očistimo od masnoće. Blago mažemo uljem i posipamo solju, alevom paprikom i biberom i dobro utrljamo u meso....

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: