Jaretina u Rerni

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Jaretina u Rerni
Krhka jaretina u rerniKrhka jaretina u rerniPokrivajte aluminijumskom folijom i pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 2, 5 - 3 sata....
Praznična pečena jaretinaPraznična pečena jaretinaNa dno đuvečare stavite očišćene, oprane i nasečene krupne komade luka i belog luka, kao i cele grančice peršuna, celera i nane. U posudi napravite...
Jaretina sa krompiromJaretina sa krompiromDodajte malo od bujona u kome ste kuvali jaretinu, samo da prekrije luk....
Pečena jaretina s nanomPečena jaretina s nanomPečemo u zagrejanoj rerni na 200 stepeni s ventilatorom tri sata. Onda otkrivamo na desetak minuta da se zapeče meso i sreviramo....
Zapečena jaretina u skramiZapečena jaretina u skramiNasecite meso na veće porcije, posolite ga i obilno ga pospite alevom paprikom i uljem. Naseckajte mladi luk i stavite ga u pleh, a zatim ga pospite...
Ukusna jaretina sa vinomUkusna jaretina sa vinomPleh pokriti aluminijumskom folijom i staviti ga u zagrejanu na 170 stepeni u rernu na 2 sata, nakon toga skinuti foliju i zapeći još 30 minuta....
Pečena jarebicaPečena jarebicaU plehu od rerne se dinstaju luk i ostatak slanine. Kada luk postane ružičast, stavljaju se jarebice....
Želirana jarebicaŽelirana jarebicaPrvo očistite i operite jarebicu. Pospite je solju i biberom i stavite je da se peče, a tokom pečenja je mažite redovno smesom od vina i maslaca....
Kaša od jarebicaKaša od jarebicaPri serviranju pospite kašu od jarebica isečenom mirođijom....
Supa od jarebicaSupa od jarebicaDobro očišćeno meso od jarebice se stavlja da se skuva u dovoljno vode - 2-3 prsta iznad mesa. Nakon što se skuva meso se vadi i bujon se procedi....
Pečena jaretina sa sitnim lukom i šargarepamaPečena jaretina sa sitnim lukom i šargarepamaAko se jelo peče u rerni na drva - ukus je prosto neodoljiv. Meso je gotovo kada se odvaja slobodno od kostiju....
Pečena jaretina sa pivom i mladim lukomPečena jaretina sa pivom i mladim lukomIsečemo jaretinu na porcije i očistimo od masnoće. Blago mažemo uljem i posipamo solju, alevom paprikom i biberom i dobro utrljamo u meso....

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: