Način pripreme
Prvo pripremite krem. Umutite jaja sa šećerom i vanilom. Dodajte pavlaku i sveže mleko i sve umutite do homogene smese.
Izlomite čokoladu na male komade, a bananu nasecite na tanke kolutove.
Papirom za pečenje obložite dno kalupa za pečenje torte. Izmrvite Uskršnji kolač na male zalogaje, poređajte ih po dnu i lagano ih pritisnite prstima da formirate koru.
Poređajte polovinu kolutova banane i stavite po neko parče čokolade. Ponovo stavite komade Uskršnjeg kolača, ponovo pritisnite, pa red banana i malo čokolade.
Završite poslasticu redom komada Uskršnjeg kolača, dobro pritisnite i prelijte umućenim kremom.
Pospite kolač smeđim šećerom i stavite da se peče u prethodno zagrejanu rernu na 180 stepeni, dok krem ne bude gotov.
Veoma brz, sočan i veoma ukusan desert od preostalih suvih Uskršnjih kolača.