Način pripreme
U suvom tiganju blago zapecite kokosovo brašno. Oljuštite jabuke i isecite ih na sitne kockice, nakon čega ih prebacite u posudu.
Dodajte im orahe, kokosovo brašno, šećer, cimet, suvo grožđe i koru od pomoranžde. Svi sastojci treba da se dobro zamese.
Izvadi se lisnato testo, malo pre neko što počnete da radite s njim. Isecite ga na kvadrate, koji su približno dimenzija 10x10 cm.
Odvojeno umutite belance i žumance. Krajeve svakog kvadrata namažite s malo umućenog belanceta.
Stavite nadev u sredinu kvadrata i pažljivo uvijte u formu rolata ili torugla - kako vam je lakše. Pritistinte krajeve prstima, nakon toga i viljuškom.
Poređajte trougliće u posudu za pečenje s papirom za pečenje. Odozgo ih premažite umućenim žumancem. Pospite ljuspicama badema. pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 20-30 minuta.