Krem supa od bundeve i pavlake

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
09/05/2017
"Jedinstvena kombinacija, nežna kao svila i sa aromom koja će vas naterati da zaboravite na sve oko vas "
Priprema25 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno45 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano893
  • Pregledi tokom meseca67
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Bundevu ogulite i očistite je od semenki. Isecite na kockice i stavite u šerpu.

Ogulite i isecite šargarepu i dodajte je tikvi. Sipajte vodu, da ogrezne. Kuvajte ih dok ne omekšaju.

Kada su gotove, ispasirajte ih u šerpi, na ringli. Dodajte tečnu pavlaku i ako je čorba gusta, dodajte i malo vode. Nastavite sa kuvanjem i dodajte maslac, biber i so.

Kada čorba bude gotova, sklonte sa vatre i poslužite je toplu i preko posipajte peršun.

Prijatno!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar