Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Posna Pita od Bundeve i Cimeta
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Posna Pita od Bundeve i Cimeta

Posna Pita od Bundeve i Cimeta

Otkrij 22 recepta iz naših kolekcija za: Posna Pita od Bundeve i Cimeta
Posna pita od bundeve sa gotovim koramaPosna pita od bundeve sa gotovim koramaPitu od bundeve premažite uljem, pospite šećerom i cimetom i pecite u zagrejanoj rerni na 190 stepeni oko 20 minuta....
Pita od bundeve sa cimetomPita od bundeve sa cimetom
Pita od bundeve sa cimetom - ukusna i sa aromom jeseni!...
Američka pita od bundeve sa cimetomAmerička pita od bundeve sa cimetom
Očistite bundevu, odstranite semenke, isecite na kockce....
Posna pita od povrćaPosna pita od povrća
Na ulju prodinstati seckan luk, pa redom dodati krompir i šargarepu (prethodno izrendane), kupus isečen na kocke, na kraju, obaren i isečen spanać...
Pita od bundevePita od bundeve
Ostavite pitu od bundeve da se potpuno ohladi pre služenja....
Jesenja pita od bundeveJesenja pita od bundeve
Jesenju pitu od bundeve možete da servirate sa pavlakom, našpricanom u kalup poput puslica odozgo....
Uvijena pita od bundeveUvijena pita od bundeve
Izvadite, pokrijte krpom i ostavite da se sočna pita od bundeve ohladi. Uvijenu pitu od bundeve prilikom serviranja pospite šećerom u prahu....
Ukusna pita od bundeveUkusna pita od bundeve
Ukusna pita od bundeve je spremna....
Jednostavna pita od bundeveJednostavna pita od bundeve
Pecite kolač od bundeve oko 40 minuta u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni dok pita ne postane zlatasta odozgo....
Slana pita od bundeveSlana pita od bundeve
Kremasta bundeva, slani feta sir i hrskave kore se kombinuju da bi se napravila savršena slana pita od bundeve....
Bogata pita od bundeveBogata pita od bundeve
Pospite s malo bundeve, šećera, cimeta, malo oraha i nekoliko parčića urmi....
Prelivena pita od bundeve sa orasima i cimetomPrelivena pita od bundeve sa orasima i cimetom
Oljuštite bundevu, narendajte je u duboku posudu i dodajte šećer....

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: