Način pripreme
Puding pripremimo na način prikazan na pakovanju sa svežim mlekom i šećerom.
Stavimo u tankom sloju puding na dno kalupa za tortu sa pokretnim prstenom. Izlomimo deo piškota na pola i naređamo i uspravno po stranicama kalupa.
Nakon toga poređamo na dno, gusto jednu do druge, red piškota, blago potopljenih u šećerni sirup, napravljen od 2 šolje vode i 4-5 kašika šećera (treba da je ohlađen).
Sipamo polovinu pudinga na piškote, naređamo drugi red piškota, na njih - drugu polovinu pudinga.
Odozgo dekorišem s kokosovim brašnom, narendanom čokoladom i karamelom. Možete da koristice dekoraciju koju želite.
Treba da odstoji u frižideru da se stegne, najbolje cele noći.
Pojašnjenje: Piškote na stranama kalupa ne prelivam sirupom, da ostanu cele i da se ne raspadnu. Ali one upijaju krem i omekšaju.