Slana torta za praznik

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
23/09/2017
"Neverovatna slana torta za praznik i svaki radni dan! Uz nju se pije dosta vina i rakije, a obavezno je treba podeliti sa bliskima"
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano760
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Mleveno meso pomešajte sa sitno iseckanim lukom, jajetom, kuminom i čubrom.

Stavite u malu tepsiju, rasporedite ga po dnu tepsije kao pogaču i pecite u zagrejanoj rerni dok ne bude gotovo.

Preko dobijene kore od mlevenog mesa poređajte iseckane kisele krastavčiće, a preko njih kromir pire koje ste napravili od kuvanog ispasiranog krompira, malo svežeg mleka i soli.

Preko posipajte rendani kačkavalj i pecite samo odotgo dok ne porumeni.

Ukrasite cvetićima od šargarepe i kiselih krastavčića.

Prijatno!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar