Svinjske uši sa povrćem i vinom u tiganju

26/05/2017
"Poznavaoci apetitnih predjela, vadite tanjire i otvarajte vince. A ostalima ćemo reci da ne znaju šta propuštaju "
Priprema20 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno30 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano108
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Svinjsko uvo se prethodno kuva oko 40 minuta. Iseče se na žilijen.

Luk, šargarepa i tikvice se iseku na krupnije komade i dinstaju sa malo maslinovog ulja u tiganju sa neprijanjajućim dnom. Dodaje se sitno iseckane drške peršuna i svinjske uši.

Dodajemo vino i začine. Ostavljamo da se krčka, dok ne ispari tečnost. Jelo se servira toplo i uz društvu čašu vina.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar