Arapska salata sa leblebijom

Jelena AndonovJelena AndonovDžedaj93711
19/05/2017
"Da li ste raspoloženi za nešto sa egzotičnijim ukusom?"
Priprema25 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno30 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 419
  • Pregledi tokom meseca64
  • Pregledi tokom sedmice12
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • leblebija - 150 g iz konzerve
  • paprika - 1 zelena
  • paprika - 1 crvena
  • kajsije - 2 kom., može i breskve
  • paradajz - 1 manji, očišćen od semena
  • luk - 1/2 glavice crnog
  • luk - 2 struka mladog
  • sirće
  • sok od limuna
  • šećer - prstohvat
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

U tiganju sa malo masnoće upržiti leblebije. Povrće naseći na male kockice, luk sitno naseckati i dodati malo soli.

U velikoj posudi sve sjediniti i dodati kajsije, nasečene na male parčiće.

Malo promešati, dodati sirće, sok od limuna i so po ukusu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar