Pileće džigerice sa lukom i vinom

23/05/2017
"Trenutak sa vinom u ovom receptu je ključan - zato je toliko ukusno Živeli!"
Priprema25 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno45 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano508
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • pileće džigerice - 500 g
  • belo vino - 1 šolja
  • ulje - 4 supene kašike
  • luk - 3 komada
  • beli luk - 3 čena
  • biber
  • so
  • aleva paprika - 1 kašičica
* merne jedinice

Način pripreme

Pileće džigerice odstoje na jedan sat u belom vinu i posle se ocede.

Ugreva se ulje i proprži sitno iseckan luk i beli luk.

Dodaju se pileće džigerice i dinstaju dok ne promene boju, sipa se belo vino i so po ukusu.

Kad ispari dodajemo maslac, biber i alevu papriku. Dobro se promeša i džigerice su gotove za serviranje.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar