Mekane šnicle u đuvečari

Jelena AndonovJelena AndonovDžedaj93711
23/05/2017
"Od vas se samo traži da pratite recept i malo strpljenja - rezultat je više nego ukusan "
Priprema25 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno115 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 079
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Šnicle obraditi čekićem, pa posoliti, pobiberiti i dodati kumin. Preliti ih crvenim vinom i ostaviti da upiju.

Nakon toga, u tiganju ih upržiti na minut sa obe strane.

U đuvečari ređati prvo red šnicli, pa topljenog sira, pečuraka, šargarepe i krompira.

Peći u rerni sat i po.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar