1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
"Danas ćemo sa vama podeliti ove neverovatne svinjske ražnjiće sa specijalnom marinadom sa vinom. Koliko vina i piva piju, procenite sami"
- svinjsko meso - 1 kg
- paprike - 2 komada
- luk - 2 glavice
- pečurke - 20 komada, cele
- za marinadu
- senf - 3 supene kašike
- crno vino - 1 šolja
- aleva paprika - 1/2 kašičice
- biber - 1/2kašičice
- kumin - 2 prstohvata
- maslinovo ulje - 3 supene kašike
* merne jediniceNačin pripreme
Operite i osušite meso. Isecite na kockice i začinite ga marinadom od navedenih sastojaka.
Ostavite da odstoji za začiima bar 2-3 sata.
Nakon toga nanižite na ražnjiće zajedno sa povrćem, isečenim na kokcice i pečurkama. Ispecite ih na ražnju i servirajte uz odgovarajući sos.
Facebook
Omiljeno
Pinterest