Miš-maš

Toni AleksovToni AleksovPočetnik
30/11/1999
"Imamo to zadovoljstvo da vam predstavimo jedan od najomiljenijih i najčešće pripremanih recepata. Svi smo probali i i dalje jedemo sa zadovoljstvom - miš-maš "
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano19 767
  • Pregledi tokom meseca250
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite paprike od semena, ispecite ih i oljuštite. Paradajz prelijte vrelom vodom, a zatim ga oljuštite.

Nasecite luk na polumesece i prodinstajte ga u ulju, a nakon 10-15 minuta dodajte na krupno nasečenu papriku, a nakon još 5-10 minuta sipajte i krupno nasečeni paradajz.

Kada jelo ostane samo na masnoći, dodajte umućena jaja. Promešajte i dodajte izmrvljeni sir. Na kraju začinite miš-maš naseckanim peršunom, a po želji možete dodati malo bibera.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar