Miš-maš

Fat BertaFat Berta
Džedaj
64917250
Miš-maš
Fotografije: Jordanka Taseva
22 / 24
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
90 min.
Porcije
10
"Imamo to zadovoljstvo da vam predstavimo jedan od najomiljenijih i najčešće pripremanih recepata. Svi smo probali i i dalje jedemo sa zadovoljstvom - miš-maš"

Potrebni sastojci

  • paprike - 2 kg
  • paradajz - 1 kg
  • crni luk - 500 g
  • sir - 500 g
  • jaja - 15 komada
  • ulje - 200 - 300 ml
  • peršun - 1 veza
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite paprike od semena, ispecite ih i oljuštite. Paradajz prelijte vrelom vodom, a zatim ga oljuštite.

Nasecite luk na polumesece i prodinstajte ga u ulju, a nakon 10-15 minuta dodajte na krupno nasečenu papriku, a nakon još 5-10 minuta sipajte i krupno nasečeni paradajz.

Kada jelo ostane samo na masnoći, dodajte umućena jaja. Promešajte i dodajte izmrvljeni sir. Na kraju začinite miš-maš naseckanim peršunom, a po želji možete dodati malo bibera.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: