Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Rebarca»Svinjska rebarca sa medom i senfom u rerni

Svinjska rebarca sa medom i senfom u rerni

GERGANA YaNKOVAGERGANA YaNKOVA
Inovator
14437687
Svinjska rebarca sa medom i senfom u rerni
Fotografije: GERGANA YaNKOVA
1 / 6
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
25 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
85 min.
Porcije
203
"Ako ste i vi od onih ljudi za koje su svinjska rebaraca omiljeno povrće - sledeći recept je tačno za vas"

Potrebni sastojci

  • svinjska rebra - 500 g
  • voda - 50 ml
  • med - 3 kašike
  • senf - 1 kašika
  • kurkuma - 1 kašičica
  • kumin - pola kašičice
  • biber - pola kašičice
  • so
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Operite rebarca i osušite ih. U odvojenoj posudi pomešajte vodu, med, senf, kurkumu, kumin, biber i so i mešajte dok se ne dobije ujednačena smesa.

Stavite rebarca u smesu i ostavite u frižideru minimum 2 sata. Ako imate više vremena ostavite ih da odstoje jedan dan.

Stavite u blago podmazanu posudu za pečenje i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 250 stepeni 60 minuta. Servirajte miks od povrća, svežu salatu ili drugi garnirung po želji.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: