Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Grickalice uz pivo»Pileći želuci na seoski način

Pileći želuci na seoski način

Radomira MihailovaRadomira Mihailova
Šegrt
3913267
Pileći želuci na seoski način2 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
35 min.
Ukupno
65 min.
Porcije
2
"Sasvim su dovoljni jedan tiganj i jedno pakovanje pilećih želudaca, pa da poludimo za njima Da li ćete probati naš predlog za ručak"

Potrebni sastojci

  • pileći želuci - 450 g
  • crveni luk - 1 mala glavica
  • mladi luk - 1 - 2 struka
  • luk - 1 manja glavica, starog
  • paprika - 2 - 3 kom., pečene
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Želuce očistiti, skuvati i naseći.

Stari luk naseći na polumesece, a mladi luk - sitno.

Sve sastojke upržiti na malo ulja u tiganju, dok luk ne omekša.

Meze za pivo posoliti i pobiberiti po ukusu.

Pileći želuci na seoski način su gotovi.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: