Pileći paprikaš sa mladim lukom

14/06/2017
"Ako ste na dijeti ili želite da se hranite zdravo, ovaj recept je za vas Veoma jednostavan i ukusan pileći paprikaš sa mladim lukom"
Priprema30 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno80 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano263
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso se skuva. U šerpi se na ulju u maslacu izdinstaju luk, beli luk i šargarepa. Dodaje se meso, iseckani na porcije i preliva preceđenim bujonom, posipa se alevom paprikom.

Kuvamo dok sastojci ne budu gotovi.

Brašno se rastvara sa malo hladne vode, inače nikad mi ne uspe da napravim homogenu smesu, pa onda procedim kroz cediljku i dodajem u jelo.

Na kraju se stavlja sitno iseckan peršun i šerpa se skida sa vatre.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar