Pileći paprikaš sa mladim lukom

Pileći paprikaš sa mladim lukom
Fotografije: Valentina Psaltirova
14/06/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema30 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno80 min.
Porcije10
"Ako ste na dijeti ili želite da se hranite zdravo, ovaj recept je za vas Veoma jednostavan i ukusan pileći paprikaš sa mladim lukom"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso se skuva. U šerpi se na ulju u maslacu izdinstaju luk, beli luk i šargarepa. Dodaje se meso, iseckani na porcije i preliva preceđenim bujonom, posipa se alevom paprikom.

Kuvamo dok sastojci ne budu gotovi.

Brašno se rastvara sa malo hladne vode, inače nikad mi ne uspe da napravim homogenu smesu, pa onda procedim kroz cediljku i dodajem u jelo.

Na kraju se stavlja sitno iseckan peršun i šerpa se skida sa vatre.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni: