Sač sa svinjskim mesom i povrćem iz rerne

20/06/2017
"Pozovite prijatelje u goste i ugostite ih ovim veličanstvenim sačom! I nemojte zaboraviti da izvadite domaće vino "
Priprema15 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno105 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano606
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Namažite sač uljem i stavite u rernu na 170 stepeni. Kad se ugreje, sipajte još malo ulja i stavite sitno iseckano svinjsko meso.

Kad se izdinsta i bude gotovo, izvadite ga u tanjir. U sač dodajte luk isečen na polumesece i beli luk.

Kad se izdinsta, dodajte šargarepu (prethodno skuvanu, ne potpuno). Dodajte paprike i nakon nekoliko minuta pečurke i začine.

Ostavite da se sastojci dobro skuvaju i mešajte s vremena na vreme. Nakraju dodajte meso i prženi krompir. Promešajte i obilno pospite rendanim kačkavaljem.

Ponovo vratite u rernu, da se kačkavalj rastopi. Sač ukrasite kiselim krastavčićima i servirajte.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar