Način pripreme
Svinjsko meso se seče na krupne parčiće. Sač se stavi da se zagreje i maže se uljem. Treba da se zagreje dobro. Nakon što se sač zagreje, stavlja se svinjsko meso da se proprži.
Meso se začini prema želji, ja stavljam začin za roštilj ili od povrća. Meša se dobro drvenom varjačom, dok se meso ne isprži dobro. Nakon toga se sklanja sa sača.
Povrće se seče na krupne parčiće. Pre nego što se stave ostali sastojci, sač se ponovo namaže uljem. Stavlja se povrće i kobasica. Oni se takođe začine.
Meša se ponovo drvenom varjačom, dok i ono ne bude gotovo. Malo pre nego što se potpuno skuva, dodaje se meso. Meša se. Ostavljamo sač na ringli nekoliko minuta.
Nakon što je potpuno gotovo i povrće, sklanja se sač sa ringle. Nakon toga dodajemo jedno sveže jaje, dok je sač još topao i dobro promešamo.