Pohovani kačkavalj Orli

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18922
01/07/2017
"Ukusna uspomena iz bliske prošlosti, koja će vam danas prijati još više."
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 662
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • za jednu porciju
  • kačkavalj - 100 g, narendan
  • maslac - 1 mala loptica, veličine oraha
  • sveže mleko - 5 kašika
  • jaja - 2 komada
  • brašno - 2 kašike
  • aleva paprika - 1 prstohvat
  • ulje - za prženje
* merne jedinice

Način pripreme

Pripremite gust Bešamel sos od svežeg mleka, maslaca, brašna, prstohvata aleve paprike i 1 žumanca.

Dodajte narendani kačkavalj.

Od smese napravite tanke dugačke ćuftice, koje uvaljajte u brašno, potopite u umućeno jaje i prezle i pržite ih do zlatne boje.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar