Način pripreme
Skuvajte sva jaja oko 10 minuta. U posudu stavite majonez, so, biber, ceđeno mleko i topljeni sir. Promešajte dok ne dobijete homogenu smesu. Uzmite jednu palačinku, stavite je na tacnu, premažite je ovom smesom i pokrijte drugom palačinkom.
I nju namažite smesom i preko stavite na kolutove nasečene masline i paradajz. Odozgo ide ponovo palačinka, premazivanje, pokrijte narednom palačinkom, premazujete i nju i stavite tanko nasečenu dimljenu slaninu i pečurke.
Preko stavite petu palačinku, ponovo je premažeite, pokrijte šestom, premažite i nju i stavite kisele krastavce i dimljeni sir. Stavljate sedmu palačinku, premazujete je, pokrivate je osmom, premažete i stavite svinjski file i kečap.
Na kraju, stavljate devetu palačinku, mažete je i prekrivate desetom. Premažite odozgo i sa strane. Tri jaja narendajte sa kačkavaljem i pospite celu tortu ovom smesom - odozgo i sa strane.
Napravite ukras po želji. Jaja i masline neka budu oči i nos, a paradajz za široki osmeh.
Ostavite tortu da se stegne u frižideru na nekoliko sati i nasecite je na komade.